10.90€ από 13.00€ για 1 kgr γλυκά Βηρυτού (βάση διαθεσιμότητας). Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το κουπόνι και πληρώστε απευθείας στο κατάστημα!

Flokaki Patisserie
Το ζαχαροπλαστείο Φλοκάκι έχει έδρα το νησί της Μυτιλήνης και δραστηριοποιείται στον χώρο της ζαχαροπλαστικής από το 1960. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση ζαχαροπλαστών που από γενιά σε γενιά συνεχίζει να ξεχωρίζει στο χώρο της ζαχαροπλαστικής στο νησί. Πρωταρχικός μας στόχος είναι οι πελάτες μας να νιώθουν σίγουροι ότι απολαμβάνουν γλυκά υψηλής ποιότητας, φτιαγμένα πάντα με τα πιο αγνά υλικά, με παραδοσιακές συνταγές και πάνω από όλα με μεράκι.Διατηρώντας αναλλοίωτη την παράδοση της οικογένειας το ζαχαροπλαστείο Φλοκάκι προσφέρει μια μοναδική ποικιλία γλυκισμάτων που θα εντυπωσιάσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από πάστες, κεράσματα, τούρτες, κέικ,  κουλουράκια, σιροπιαστά, σοκολατάκια κλπ.   Το προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις για γάμους αρραβώνες, βαπτίσεις, γενέθλια, πάρτυ και δεξιώσεις. Στο άριστα ανακαινισμένο και εξιχρονισμένο μας εργαστήριο δημιουργούμε λυχουδιές και εδέσματα που ανταποκρίνονται σε κάθε σας μοναδική στιγμή!


Οροι Προσφορας

-Η δωροεπιταγή είναι Δωρεάν ,για 1 παραγγελία, δεν συνδυάζεται και ισχύει για 15 ημέρες από την απόκτηση του.
-Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή 08:00-23:00
-Μπορούν να αποκτηθούν πολλαπλά κουπόνια  ανά λογαριασμό χρήστη.
-Οι δωροεπιταγές μετά την απόκτηση είναι ενεργές και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε άμεσα κατευθείαν στο κατάστημα.
-Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την απόκτηση ΔΩΡΕΑΝ του κουπονιού από το Lesvos Deal.
-Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού σε έντυπη ή ηλεκτρονικη μορφή.


Αναλυτικά το Deal

10.90€ απο 13.00€ για 1 kgr γλυκα βηρυτου!

  • (5.0)

Ζαχαροπλαστειο Φλοκακι

ΔΩΡΕΑΝ

Η προσφορά λήγει σε

  • 70Μ
  • 20Ω
  • 10Λ
  • 0Δ

Ζαχαροπλαστειο Φλοκακι

Patisserie Flokaki Monday - Sunday: 8:00 am - 11:00 pm

Ερμού 70, Μυτιλήνη 811 00

2251 028588

info@flokaki.gr

1