120.00€ από 250.00€ για Αδυνάτισμα Vacu power (μέθοδος διαμόρφωσης και επανασχηματισμού των αναλογιών του σώματος) 5μηνο πρόγραμμα! Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το κουπόνι και πληρώστε απευθείας στο κατάστημα!

Vacu power

Είναι μια μέθοδος διαμόρφωσης και επανασχηματισμού των αναλογιών του σώματος, η οποία επιτυγχάνεται συνδυάζοντας αερόβια άσκηση και συγκεκριμένα περπάτημα σε διάδρομο γυμναστικής η ποδήλατο μέσα σε θάλαμο υποπίεσης, στον οποίο βρίσκεται το σώμα μας από την μέση και κάτω.
Η δημιουργία συνθηκών υποπίεσης (αρνητικής πίεσης) σε συνδυασμό με την αερόβια άσκηση, έχει ως αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να στέλνει μεγάλες ποσότητες αίματος στις «προβληματικές» περιοχές. Στις περιοχές δηλαδή που οι ιστοί τους δεν αιματώνονται επαρκώς και γι’ αυτό ακριβώς έχουν δημιουργηθεί λιπαποθήκες ή και κυτταρίτιδα.
Παράλληλα με όλα αυτά υπάρχει η επιλογή της έκθεσης του σώματος σε λάμπες infrared ώστε να έχουμε αυξημένη εφίδρωση .
THE BEAUTY HOUSE
Το Beauty House ξεκίνησε από μια παρέα γυναικών που εργαζόταν μαζι υπηρετώντας την ομορφιά για 10 χρόνια ώσπου πήραν την τύχη στα χέρια τους.Από το 2010 ενωμένες , σαν τους κρίκους μιας αλυσίδας, δημιούργησαν και διατηρούν με πολύ αγάπη και προσπάθεια αυτή την επιχείρηση,  ανανεώνοντας τις υπηρεσίες τους με ότι καινούργιο κυκλοφορεί.Σ' ένα νέο περιβάλλον 250 τμ ολοκαίνουργιο, μπορούμε να σας ξεναγήσουμε στον κόσμο της ομορφιάς και να αποκτήσετε μαζί μας μια αξέχαστη εμπειρία...

*Θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας, να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ το κουπόνι και να εχετε λάβει ένα email με τον κωδικό του κουπονιου. Για να εκτυπώσετε το κουπόνι, από το email επιβεβαίωσης κάνετε κλικ στο ''Η Παραγγελία μου'' και στο καινουριο παράθυρο  κλικ στο  ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΟ.

Οροι Προσφορας

Ισχύει για 2 μήνες από την ημερομηνία απόκτησης του κουπονιού
Κάθε κουπόνι είναι ατομικό 1 κουπόνι για προσωπική χρήση, έως 3 για δώρο
Απαραίτητη τηλ. επικοινωνία (τουλάχιστον 1 ημέρα πριν) στο 2251048869
Πληρώνετε απευθείας στο κατάστημα


Αναλυτικά το Deal

120.00€ από 250.00€ για Αδυνάτισμα Vacu power 5μηνο πρόγραμμα!

  • (4.5)

The Beauty House

ΔΩΡΕΑΝ

Η προσφορά λήγει σε

  • -163Μ
  • -1Ω
  • -41Λ
  • -15Δ

The Beauty House

The Beauty House Mανικιούρ-πεντικιούρ · Περιποίηση δέρματος · Κέντρο μαυρίσματος

Κομνηνακη 18 81100 Μυτιλήνη

2251 048869

info@beautyhouse.gr

1