Επιλέξτε από την τεράστια ποικιλία κρεατικών στις καλύτερες τιμές και με άριστη ποιότητα από το κρεοπωλείο «Κρέατα Γαϊτανή»!

Αφορά ελεύθερη επιλογή φρέσκων κρεατικών αξίας 35.00€.


ΚΡΕΑΤΑ ΓΑΙΤΑΝΗ
Στο κρεοπωλείο μας «Κρέατα Γαϊτανή» στην Μυτιλήνη, θα βρείτε ντόπια φρέσκα και διαλεγμένα κρέατα σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες.
Καθημερινά το έμπειρο προσωπικό ετοιμάζει για πελάτες, αλλά και για επαγγελματίες, χειροποίητα σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο, μπιφτέκια και τηγανιές.
Είμαστε περήφανοι για το βόειο κρέας παραγωγής από τη μικρή μας φάρμα.
Στο κατάστημα μας θα βρείτε και ψητές νοστιμιές, που παρασκευάζονται καθημερινά όλα στη σούβλα, όπως κοτόπουλα ψητά, κοντοσούβλι χοιρινό και κοτόπουλο, κότσια, γουρουνόπουλα, κοκορέτσι και άλλους εκλεκτούς μεζέδες, όπως πατάτες φούρνου, ποικιλία σαλατών και «αλοιφών» για να συνοδευόσουν τα γεύματα σας!


Οροι Προσφορας

-Ισχύει για παραγγελίες έως 31/03/2020
-Κάθε κουπόνι είναι για 1 παραγγελία. 
-Αφορά ελεύθερη επιλογή φρέσκων κρεατικών αξίας 35.00€, (κάθε υπέρβαση θα πληρώνεται στο κατάστημα).
-Τα κουπόνια μετά την αγορά είναι ενεργά και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε άμεσα κατευθείαν στο κατάστημα ή τηλεφωνήστε στο κατάστημα (22511 02776) αναφέροντας τον αριθμό κουπονιού, για δωρεάν παράδοση στο χώρο σας.
-Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.


Αναλυτικά το Deal

30.00€ από 35.00€ για Φρέσκα κρεατικά της επιλογής σας!!!

  • (4.3)

Κρεατα Γαιτανη

Αρχική τιμή

€35

Έκπτωση

€5

Η προσφορά λήγει σε

  • 4Μ
  • 10Ω
  • 30Λ
  • 23Δ

Κρεατα Γαιτανη

Στο κρεοπωλείο μας «Κρέατα Γαϊτανή» στην Μυτιλήνη, θα βρείτε ντόπια φρέσκα και διαλεγμένα κρέατα σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες

Αεροπόρου Γιανναρέλλη 49, ΤΚ 81100, Μυτιλήνη - Λέσβος

22511 02776

info@kreata-gaitani.gr

1