" />

Ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού καταστήματος με λειτουργία DELIVERY.rnΕπεκτείνετε τη λειτουργία του καταστήματός σας στο Internet.

Food Order PRO by Target Point

Οι πελάτες σας σερφάρουν κάθε μέσα στο στο διαδίκτυο.
Δώστε τους τη δυνατότητα να παραγγείλουν απ' ευθείας σας εσάς χωρίς μεσάζοντες και προμήθειες
Η Target Point μπορεί να κατασκευάσει την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας με δυνατότητα Online παραγγελίας μέσα από αυτή χωρίς προμήθειες κλπ.

Απλή και εύκολη παραγγελία τροφίμων
Δώστε στους πεινασμένους πελάτες σας τη δυνατότητα να παραγγείλουν απευθείας απευθείας από την δική σας ιστοσελίδα (χωρίς προμήθειες) του καταστήματός σας - από το tablet τους ή το κινητό τους.

Χωρίς προμήθειες ή πάγια έξοδα.
Δεν χρειάζεται να καταβάλλετε προμήθειες σε τρίτες εταιρείες. Η σελίδα είναι δική σας και πάντα θα είναι.

Εύκολη προσαρμογή και αναβάθμιση
Κατασκευάστε το μενού του εστιατορίου σας απευθείας από τον πίνακα ελέγχου και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας.


Οροι Προσφορας

-Η εφαρμογη μπορει να τροποποιηθει ωστε να εξυπηρετήσει οποιοδήποτε κατάστημα για να πραγματοποιει ηλεκτρονικες πωλήσεις.

-Την προσφορά θα τη βρείτε ΜΟΝΟ μέσω του LesvosDeals και οχι απ ευθείας στην Target Point.

-To κουπόνι σας εξασφαλίζει εκπτωση 30% σε ολο το ποσο της εφαρμογής αλλα μέσω του κουπονιού απλά δίνετε την προκαταβολη που είναι  το μισό (50%) της λυσης.

-Εξοφλείτε απ' ευθείας την Target Point με την ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.


Αναλυτικά το Deal

EXPRESS DELIVERY με έκπτωση -30% !

  • (4.1)

Target Point

Αρχική τιμή

€570

Έκπτωση

€160

Η προσφορά λήγει σε

  • 5Μ
  • 21Ω
  • 4Λ
  • 2Δ

Target Point

Η Target Point ξεκίνησε τις εργασίες της ως διαφημιστική εταιρεία στο νησί της Λέσβου το 1995. Γρήγορα όμως εξειδίκευσε τις εργασίες της στην ειδική προβολή επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών μέσω κλαδικών και γενικών εμπορικών εκθέσεων και ειδικών παρουσιάσεων. Παράλληλα, δημιουργεί ειδικό δημιουργικό τμήμα σχεδίασης και κατασκευής κάθε είδους διαφημιστικού και επαγγελματικού εντύπου καθώς και μηχανογραφικών εντύπων και συσκευασίας. Το 1996 δημιουργεί ειδικό τμήμα Internet και Multimedia από το οποίο επεκτείνει τις εργασίες της σε ολόκληρο το Αιγαίο και σιγά-σιγά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι η πρώτη εταιρεία που δημιουργεί ένα καθαρά ηλεκτρονικό επαγγελματικό και πληροφοριακό οδηγό υπό μορφή κιόσκι και τον εγκαθιστά στο κέντρο της αγοράς της πόλης της Μυτιλήνης. Το ίδιο τμήμα ασχολείται παράλληλα, με σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων στο διαδίκτυο (Internet) και αναλαμβάνει και την προβολή και προώθησή τους. Από το 1998 έως και το 2001 δημιουργεί πάνω από 80 ιστοσελίδες επιχειρήσεων της Λέσβου, ενώ το 2001 επιβραβεύεται από την Παγκόσμια Ένωση Κατασκευαστών και Διαχειριστών Ιστοσελίδων με παγκόσμιο χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Τουρισμός».

Ηλία Βενέζη 2

2251022377

info@targetpoint.gr

1