8,00€ για Καθαρισμό & Πλύσιμο 1 Κουβέρτας ή Παπλώματος

8,00€ για Καθαρισμό & Πλύσιμο 1 Κουβέρτας ή Παπλώματος από Πολυεστέρα

-Το κάθε πάπλωμα ή κουβέρτα πλένονται μόνα τους σε πλυντήριο τελευταίας τεχνολογίας, με κορυφαία σαπούνια και μαλακτικά χαρίζοντας τους μια υπέροχη βελούδινη υφή, καθώς και εξαιρετικό άρωμα.


Οροι Προσφορας

-Ισχύει  για Μονά & Διπλά μεγέθη

-Δέν ισχύει για πουπουλένια παπλώματα

-Ισχύει για παραλαβή & παράδοση στο χώρο σας, για όλη την πόλη της Μυτιλήνης (βάσει διαθεσιμότητας) κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλεφωνο 2251028740

-Απαραίτητη αγορά κουπονιών που αντιστοιχούν σε 10,00€ και άνω για την παραλαβή-παράδοση στην περιοχή σας (*Δυνατότητα συνδυασμού της προσφοράς με άλλες προσφορές της Ναυσικά από τη σελίδα της Lesvosdeals.gr, για τη συμπλήρωση των απαιτούμενων κουπονιών)

-Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει κουπόνι ή κουπόνια κάτω των 10,00€ τότε παραδίδετε και παραλαμβάνετε  απευθείας από το κατάστημα (ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ 58, Χρυσομαλλουσα)

-Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού πριν την παραγγελία σε έντυπη μορφή(εκτυπωμένο)

-Ισχύει έως 3 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του κουπονιού

-Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-21:00. Κλειστά επίσημες εορτές & αργίες


Αναλυτικά το Deal

Καθαρισμός-Πλύσιμο σε Κουβέρτες & Παπλώματα, με Παραλαβή & Παράδοση στον χώρο σας

  • (4.0)

ΝΑΥΣΙΚΑ (Κουτζιας Μιχαηλ Ε.)

Η προσφορά λήγει σε

  • 4Μ
  • 11Ω
  • 3Λ
  • 25Δ

ΝΑΥΣΙΚΑ (Κουτζιας Μιχαηλ Ε.)

"Καθαριστήρια ΝΑΥΣΙΚΑ" Το κατάστημα μας "Καθαριστήριο ΝΑΥΣΙΚΑ" δραστηριοποιείται στο χωρο του laundry k dry cleaning απο το 1963.Απο το 1963 λοιπον ήμαστε γνωστοί για την ποιότητα που προσφέρουμε στον πελάτη ,αλλα και την εξυπηρέτηση μας. Το μοναδικό καθαριστήριο στο νησί το οποίο χρησιμοποιεί για το σιδέρωμα των ρούχων σας ΠΡΕΣΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ.Στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε. Σας ευχαριστούμε για την πολύχρονη στήριξη σας!

Ασκληπιού 58, Μυτιλήνη

2251028740

a@a.gr

1