Επιλέξτε από την τεράστια ποικιλία κρεατικών με 5 ευρώ έκπτωση από το κρεοπωλείο «Κρέατα Γαϊτανή»! Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το κουπόνι και πληρώστε απευθείας στο κατάστημα!rnrn

*Αφορά ελεύθερη επιλογή φρέσκων κρεατικών αξίας 35.00€ και άνω.


ΚΡΕΑΤΑ ΓΑΙΤΑΝΗ
Στο κρεοπωλείο μας «Κρέατα Γαϊτανή» στην Μυτιλήνη, θα βρείτε ντόπια φρέσκα και διαλεγμένα κρέατα σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες.
Καθημερινά το έμπειρο προσωπικό ετοιμάζει για πελάτες, αλλά και για επαγγελματίες, χειροποίητα σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο, μπιφτέκια και τηγανιές.
Είμαστε περήφανοι για το βόειο κρέας παραγωγής από τη μικρή μας φάρμα.
Στο κατάστημα μας θα βρείτε και ψητές νοστιμιές, που παρασκευάζονται καθημερινά όλα στη σούβλα, όπως κοτόπουλα ψητά, κοντοσούβλι χοιρινό και κοτόπουλο, κότσια, γουρουνόπουλα, κοκορέτσι και άλλους εκλεκτούς μεζέδες, όπως πατάτες φούρνου, ποικιλία σαλατών και «αλοιφών» για να συνοδευόσουν τα γεύματα σας!


Οροι Προσφορας

-Η δωροεπιταγή είναι Δωρεάν ,για 1 παραγγελία, δεν συνδυάζεται και ισχύει για 15 ημέρες από την απόκτηση του. Πληρώνετε απευθείας στο κατάστημα!
-Αφορά αγορά ελεύθερης επιλογής φρέσκων κρεατικών αξίας 35.00€ και άνω.
-Οι δωροεπιταγές μετά την αγορά είναι ενεργές και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε άμεσα κατευθείαν στο κατάστημα ή τηλεφωνήστε στο κατάστημα (22511 02776) αναφέροντας τον αριθμό κουπονιού, για δωρεάν παράδοση στο χώρο σας.
-Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την απόκτηση ΔΩΡΕΑΝ του κουπονιού από το Lesvos Deal.Αναλυτικά το Deal

Κερδίστε 5.00€ για Φρέσκα κρεατικά της επιλογής σας!!!

  • (4.0)

Κρεατα Γαιτανη

ΔΩΡΕΑΝ

Η προσφορά λήγει σε

  • 27Μ
  • 21Ω
  • 19Λ
  • 25Δ

Κρεατα Γαιτανη

Στο κρεοπωλείο μας «Κρέατα Γαϊτανή» στην Μυτιλήνη, θα βρείτε ντόπια φρέσκα και διαλεγμένα κρέατα σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες

Αεροπόρου Γιανναρέλλη 49, ΤΚ 81100, Μυτιλήνη - Λέσβος

22511 02776

info@kreata-gaitani.gr

1