Κάντε τις αγορές σας στο LesvosDeals.gr , εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια! Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Κάρτα

Ισχύει για Πιστωτικές, Χρεωστικές, Προπληρωμένες Κάρτες Όλων των Τραπεζών: VISA, MasterCard, Maestro, VISA Electron. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε χρεωστική, προπληρωμένη ή πιστωτική κάρτα οποιασδήποτε Τράπεζας χωρίς επιβάρυνση συναλλαγής.


Πατώντας "Ολοκλήρωση Αγοράς" θα μεταφερθείτε στο ασφαλές σύστημα πληρωμών (με πρωτόκολλο ασφαλούς επικοινωνίας SSL) της Eurobank για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Πληρωμή με Κατάθεση σε Τράπεζα ή με Web Banking

Ακολουθήστε τα βήματα για την αγορά του κουπονιού της προσφοράς και μετά την ολοκλήρωση, θα λάβετε μέσω e-mail τις οδηγίες για την κατάθεση. Κάνετε την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας στον λογαριασμό του LesvosDeals.
Στη συνέχεια, αφού εμφανιστεί η πληρωμή στο σύστημά μας και εγκριθεί, το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί με e-mail.


ΠΡΟΣΟΧΗ: 1) Η χρέωση εμβάσματος από άλλη Τράπεζα επιβαρύνει τον πελάτη και ΟΧΙ το LesvosDeals.gr . Τα έξοδα επιβάρυνσης μπορεί να κυμαίνονται από 1 έως 6 ευρώ ανάλογα την Τράπεζα. 2) Η κατάθεση θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες αλλιώς η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημά μας. 3) Οι αγορές επιβεβαιώνονται μερες και ώρες εργασίας της αγοράς της Μυτιλήνης και όχι Κυριακή-Αργίες.

 

Πληρωμή μέσω PayPal 

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής. Το PayPal αποτελεί μία από τις πιο γνωστές, ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις για Online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Χρεώσεις για έξοδα πληρωμής: 0,35€ + 3,5% της αξίας της συναλλαγής

 

Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να εξοφλήσετε με μετρητά ή πιστωτική κάρτα το κουπόνι σας στο κατάστημα μας (PC Service Center – Μαθιέλλης Γιώργος, Ερμού 281 στην παλιά αγορά της Μυτιλήνης) και να παραλάβετε αν θέλετε το κουπόνι σας εκτυπωμένο. Ώρες λειτουργίας του καταστήματος Δευτέρα ως Σαββάτο από τις 9:00 το πρωί ως τις 2:00 το μεσημέρι και επιπλέον Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 6:00 το απόγευμα ως τις 8:30 το βράδυ. Εξαιρούνται εθνικές και τοπικές αργίες.